Galleri » Kennel & hvalpetræf / Zwinger Tag » 2010
 

Kenneltræf den 13. november 2010 i Lemvig

Vi havde været så heldige at få en af de mest inspirerende dyrlæger i Danmark til at komme og holde foredrag ved vores 3. kenneltræf i 2010 - nemlig Bille Ruwald.
 
Bille er en utrolig dygtig dyrlæge, og han fik alle de 80 fremmødte til at lytte intenst.  Bille evner at tale så alle kan forstå det, og samtidig på en meget underholdende måde. 

Som hovedtema fortalte han om hundens næse, både omkring anatomi og hvor fantastisk den kan være i sporarbejdet i alle tænkelige situationer. Til slut svarede han på spørgsmål om allergi, fodring, opdragelse og vaccination mm. Det var fantastisk inspirerende og ikke mindst lærerigt.

Om eftermiddagen fortalte Per om kontaktøvelser med hunden og Gordon gennemgik lidt om teorien i forsvarsarbejdet. Derefter gik vi ud og så  begge dele i praksis. Tak til Emmie som demonstrerede hvordan lydighed skal indlæres, og tak til figuranterne Palle og Niller. 

Efter en kold og blæsende omgang i det vestjyske, var det godt at komme ind i varmen igen og få den efterhånden obligatoriske æblekage.

Iøvrigt tak til alle der har givet en hjælpende hånd i løbet af dagen; lige fra indkøb, hvalpepasning, rengøring og alt andet.

Vi ses i 2011 til endnu et kenneltræf, dato kommer senere.


 
Pigerne har travlhed i køkkenet. Bille og Acci nyder kaffen ovenpå en lang tur fra Hokkerup. Bille bydes velkommen. Bille igang med sit utroligt spændende og levende foredrag.
Der køres drift på. Harley har fuldt og fast bid i ærmet - bror til Hilton. Begge brødre laver meget flot arbejde. Harley bærer stolt ærmet fra pladsen.Kenneltræf den 3. juli 2010 i Grenå

Den 3. juli 2010 havde vi så årets andet kenneltræf. Trods ferietid var vi samlet 19 hunde og 38 personer på en super skøn sommerdag med næsten 30 grader. Dagens temaer var:

- Hvordan man melder sin hund til HAS og andre udstillinger
- Træning af hundene i det daglige til udstilling
- Forberedelse til HAS og udstillinger
- Socialisering og fodring af hundene
- Og vanen tro forsvarsarbejde for alle hundene.

Efter en varm og hyggelig dag sluttede vi traditionen tro af med æblekage.

Herefter var der flere der kørte til stranden og fik sig en dukkert sammen med hundene. Til aften hyggede vi os med flere slags fisk tilberedt på grill. Superlækkert!!


Som altid er pigerne igang fra morgenen med at tilberede morgenmaden. En lille flaske til Lene og Palle for at markere og fejre Quno´s avlskåring. Per fortæller om schæferhundens opbygning. Hunden skal på en plade og måles med et særligt stangmål. Mere hygge Karoline, Ember, Coco, Anette. Dorhte viser hvordan man bedst plejer pelsen så den kommer til at se super ud.
Det er nuttet. Per og Gordon forklarer hvordan forsvarsarbejdet skal ske med hvalpene. Alle hvalpene arbejder samtidig. Figuranten bestemmer hvilken hvalp der skal jagte pøllen - nemlig den der arbejder bedst. der kikkes med fra sidelinien!! Quess i ærmet. Aftenhygge og glade folk.
Finn var grillmester til 4 forskellige slags fisk - meget lækkert. Per siger tak til alle for en god dag og en særlig tak til dagens hjælpere.


Kenneltræf den 27. februar 2010 i Lemvig

I alt var 55 personer mødt frem til årets 1. kenneltræf. Dagen startede med rundstykker, derefter gik vi over til dagens program, hvor hovedtemaerne var forsvarsarbejde og lydighed.
 
Vi havde været så heldige at få en af Danmarks dygtigste instruktører - Karl Frost - i Schæferhundeklubben til at fortælle om forsvarsarbejdet med hvalpene fra de er 8 uger gammel. Det var et meget inspirende og lærerigt foredrag, hvor der undervejs blev stillet mange spørgsmål.

Om eftermiddagen fortalte Per om lydighed med video som illustration af de forskellige faser i bl.a. kontaktøvelsen. Derefter var der tid til praktiske træning i lydighed.

Vi vil fra Teamet takke alle hvalpekøbere for jeres store interesse og fremmøde og glæder os til at se jer til det næste kenneltræf den 3. juli i Grenå."Kantinepigerne" - klar dagens ryk ind Karl Frost fortæller om forsvarsabejde. Pernille med sin nye hvalp - Emmi Det er altid godt at have 2 bolde med når man træner hund. Finn takkede Karl for et super indlæg. Kassen mente Finn at Karl kan bruge bag på sin kommende Puch Maxi.
Dækøvelse med Emmi gi´r skrammer på fingrene. Så er Elisabeth ved at servere frokosten. Per fortalte bl.a. om kontaktøvelsen med hunden. Kontaktøvelsen i praksis. Glenn har kontakt med Ammy Joe - der er vist en skjult mikrofon i bolden. Per lånte Laurits Quenso for at vise hvad man selv kan lave derhjemme med hensyn til driftsfremning.
Super kontakt - indkald.
Team Marlboro| Gordon og Per | Copyright © Team Marlboro 2010 - 2024 - all rights reserved