Galleri » HAS / Siegerschau Dänemark » 2010


HAS 2010 - endnu et succesår. / Dänisch Zieger Schau 2010

HAS 2010 blev en fantastisk oplevelse for Teamet og vores hvalpekøbere. Det overgik fuldstændigt vores egen fantasi.

Vores store drøm om at vinde opdrætsklassen gik i opfyldelse. Vores anden opdrætsklasse blev flot nr. 5. Så det måtte bare fejres med champagne.

Vi havde Sieger Team Marlboro Tiger i brugsklasse hanner. Og Team Marlboro Jaguar blev flot VA3. I brugsklassetæver blev Team Marlboro Jira VA 5. Det er helt fantastisk. En mega drøm er gået i opfyldelse med intet mindre en 3 VA titler. Så søndag måtte vi igen have champagnen frem.

I alt blev 18 hunde travmønstret og som det fremgår af resultaterne under
"Resultater" så blev det til mange superflotte placeringer. Faktisk er 11 hunde placeret inden for top 10!!! 

Vi brugte 18 forskellige løbere til Tigers og Jiras afkomsgrupper, de 2 opdrætsklasser og til de forskellige hunde i deres respektive klasser. En stor tak til alle der hjalp.

Opsummering:
Tillykke til alle vores hvalpekøbere med de flotte resultater. Vi ved I alle har brugt utrolig meget tid på træning af jeres hunde. Tak for det. Alle har været med til at gøre det muligt for Team Marlboro at opnå de flotte resultater.
Fredag aften på Team Marlboro Strasse. Hygge og god stemning. Alle hyggede sig med grillmad. Deco i en flot bevogtning. Tiger laver en flot bevogtning efter overfaldet. Igen en flot bevogtning efter det lange stop. Jaguar i kamphandling med figuranten.
Jaguar klar til det lange stop - helt sat op. Mai i en pause af travmønstringen af Gabbie Mai efter endt arbejde i ringen og førte Gabbie til en flot 9. plads. Dommeren Michael Lumby ønsker den yngste handler på HAS tillykke og roser hende for hendes flotte arbejde. Harley helt klar i ringen - flot 2. plads. Jørgen, Harley og Finn på 2. pladsen.
Chello gik på fløjen fra start til slut. Henning, Chello og Arne øverst på podiet. Meget glade. Så er vores opdrætsklasse 1 kaldt ud som nr. 1 - VI VINDER. Det er et sejt øjeblik. Et af de største mål for en opdrætter nemlig at vinde opdrætsklassen er gået i opfyldelse. Her glade og stolte folk i vores opdrætsklasse 2 på en 5. plads.
Kommentarer og lykønskninger fra dommerne. Højt humør. Stor glæde.
Det meget glade team. Jira i ringen. Arne og det stolte Team - vores første VA hund i Danmark. Det er stort. Opdrætterkruset og pokal er modtaget. Så går det løs i brugsklasse hanner. Tiger kaldt ud på fløjen hvor han gik fra start til slut. Super fremført af Henning.
Jaguar i kamp. Tiger og Jaguar. Den nye VA 1 - sieger 2010. VA 3 slapper af sammen med Line, der kæmpede flot og sikrede den flotte titel. Rene Jørgensen i sin beskrivelse af Jaguar. Billederne taler vist for sig selv - GLÆDE over endnu 2 VA titler.
HAS 2010 sluttes med en dejlig champagne.
Team Marlboro| Gordon og Per | Copyright © Team Marlboro 2010 - 2024 - all rights reserved