Galleri » Kennel & hvalpetræf / Zwinger Tag » 2011Kenneltræf den 12. november 2011 i Lemvig

I alt var 53 personer og 30 hunde mødt frem til årets 2. kenneltræf. Dagen startede med rundstykker, derefter gik vi over til dagens program, hvor hovedtemaerne var klikkertræning, gennemgang af prøveprogrammerne og forsvarsarbejde.

Vi havde været så heldige at få en af Danmarks dygtigste instruktører - Dennis Houen - i Schæferhundeklubben til at fortælle om klikketræning med hvalpene fra de er 8 uger gammel. Det var et meget inspirende og lærerigt foredrag, hvor der undervejs blev stillet mange spørgsmål. Dennis supplerede med nogle film som han har optaget af sin egen træning og med at vise nogle indlæringmåder i praksis med hans egne 2 hunde.

Om eftermiddagen fortalte Per om prøveprammerne UHP, FP og BHP1 med video som illustration af BHP 1 programmets gruppe C.

Udenfor viste Glenn, Niller og Brian hvordan BHP1 prøvens sporsøg, lydighed og forsvarsarbejdet gennemføres i virkeligheden. Gordon kommenterede og forklarede hvad hundeføreren skal gøre og hvad dommeren vægter.

Herefter var der forsvarsarbejde for alle hundene. De første 6 hundes/hvalpes arbejde blev kommenteret af Gordon.


Vi vil fra Teamet takke alle hvalpekøbere for jeres store interesse og fremmøde og glæder os til at se jer til det næste kenneltræf næste år.


Dennis igang med undervisning i klikkertræning. Klikkertræning bruges både i sporarbejdet, lydighed og forsvarsarbejde. En af Dennis´ pointer er at hunden er en egoist som vi som hundefører skal styre. Dennis supplerede med film. Praktisk træning
Folk lyttede meget interesserede og intenst. Per gennemgår prøveprogrammerne UHP, FP og BHP1. Glenn viste BHP1 sporsøg i praksis. Niller viser lydighedsdelen i BHP1 programmet. Eagle og Jesper viser BHP1 programmet i forsvarsarbejde.


Kenneltræf den 16. april 2011 i Lemvig

I alt var 61 personer mødt frem til årets 1. kenneltræf. Dagen startede med rundstykker, derefter gik vi over til dagens program, hvor hovedtemaerne var sporsøg og færdselsprøven.
 
Vi havde været så heldige at få en af Danmarks dygtigste instruktører - Karl Frost - i Schæferhundeklubben til at fortælle om sporarbejdet med hvalpene fra de er 8 uger gammel. Det var et meget inspirende og lærerigt foredrag, hvor der undervejs blev stillet mange spørgsmål.

Herefter blev de 30 hunde delt i 2 hold. Hvalpe på 7 måneder og yngre blev sendt på sporsøg - øvrige hunde blev sendt til Lemvig by for at træne til færdselsprøve. Efter frokosten blev der byttet om på holdene.

Vi vil fra Teamet takke alle hvalpekøbere for jeres store interesse og fremmøde og glæder os til at se jer til det næste kenneltræf den 12. november 2011.

Morgenmaden stilles frem. Gordon byder Karl Frost velkommen. Niller blev lykønsket med Vancos avlskåring i klasse 1. Karl i gang med sidst indlæg om sporsøg. Klar til bytur i Lemvig. Flot opmærksomhed - Seiko elsker sin "mor".
I rundkreds på torvet. Alle hundene og børnene fik en rød pølse af slagter Mortensen i Lemvig. Vi siger tak. Stemningsbillede. Karl forklarer om spor. Så er frokosten klar. Frikadeller/kartoffelsalat og spagetti/kødsovs. Lækkert. Så er hvalpene ved at gøre klar til byturen.
Man skal finde sig lidt at hvert som hanhvalp. Karl viser Pernille og Anette hvordan sporet skal lægges. Jessie og Anette venter spændte på Karl´s kommentarer.
Gruppebillede af 32 hunde. Flot syn. Gordon takker Karl for en super god undervisning i sporsøg mm.
Team Marlboro| Gordon og Per | Copyright © Team Marlboro 2010 - 2024 - all rights reserved