Galleri » HAS / Siegerschau Dänemark » 2012
HAS 2012 - endnu et succesår. / Dänisch Zieger Schau 2012

HAS 2012 blev endnu engang en fantastisk oplevelse for Teamet og vores hvalpekøbere.

For 3. år i træk blev Team Marlboro Tiger VA1 - Sieger i brugsklasse hanner. Stort tillykke. Det er ikke sket mange gange før i historien.

Vi havde i år 5 årsvindere - det er kanon flot.smiley

I alt blev 21 hunde travmønstret og som det fremgår af resultaterne under "Resultater" så blev det til mange superflotte placeringer.

7 på podiet, 15 hunde i top 10. Det er kanon resultater. Endnu engang tak til alle der var med til at gøre det til en super weekend på alle måder. Det er blandt andet kammeratskabet der har været en af driftkrafterne!!!

For 4. år i træk vandt vi 9 - 12 hvalpe hanner - endnu engang et kapitel til historiebogen.

Vi brugte ca. 30 forskellige løbere til Tigers og Jaguars afkomsgrupper og til de forskellige hunde i deres respektive klasser. En stor tak til alle der hjalp.

Opsummering:
Tillykke til alle vores hvalpekøbere med de flotte resultater. Vi ved I alle har brugt utrolig meget tid på træning af jeres hunde. Tak for det. Alle har været med til at gøre det muligt for Team Marlboro at opnå disse flotte resultater.
7 hunde på podiet: 
 
Tascha, Bente og Terje Queen med familien Qaiser og Dorthe Quattro og Jens Erik Panther Jako og familie

Stemningsbilleder fra 3 fantastiske dage:

Harley og Vanco i ventepostion til Gruppe C - stor koncentration hos Jørgen og Niller. Harley på vej Dybt fast greb.. ved overfaldet Efter det lange stop har Harley dybt greb igen. Flot bevogtning. Super flot gruppe C. Vanco og Niller på vej til overfald - flot lydighed.
Vanco får flot dybt greb. Tascha kaldt ud på fløjen. 26 i klassen. Flot gruppe efter Jaguar Aftensfest med højt humør - stor surpise at Laila, Anders, Pernille og Per pludselig dukkede op. Fedt at fejre lørdagens 3 årsvindere sammen til medbragt champagne og høj musik fra bilen.... Harley venter i ringen. Harley foran filmholdet og publikum.
Vanco foran filmholdet og publikum. Rene lykønsker Jørgen med Harley. Panther stråler BlueCorner
Team Marlboro| Gordon og Per | Copyright © Team Marlboro 2010 - 2024 - all rights reserved