Galleri » Bundessiegerzuchtschau » 2012Siegerschau 2012 blev endnu et flot og stort år for Team Marlboro.

Alle fra teamet drog torsdag morgen afsted mod Ulm med bilerne fyldt med hunde og spændte forventninger. Vi stillede 7 dyr og havde i løbet af weekenden travlt med at standmønstre, travmønstre, stille dyr i 3 afkomsgrupper og standmønstre og fremvise vores opdrætsklasse på det store stadion.

I løbet af sæsonen har hundene været stillet på en del skuer i Tyskland, bl.a. som optakt til Siegerschau. Så der var stor spændning på hvordan de enkelte dyr ville klare sig. 

Team Marlboro Kashmir og Team Marlboro Janko klarede sig utroligt flot. At vi som opdrættere skulle have lov til at opleve at de begge var i blandt de 14 af verdens bedste unghundehanner, ja det var helt vildt fedt. Et resultat som vi er meget stolte af.

Vores opdrætsklasse blev nr. 10 - det er utroligt flot taget i betragtning af at gruppen bestod af ene ungdyr.

Vi vil takke alle for jeres store hjælp og opbakning. Uden alle de hænder, var det jo rigtig svært at nå rundt til alt.

Så søndag aften blev der festet sammen med vennerne.

Vi har modtaget rigtig mange lykønskninger fra såvel tilskuere, som fra hundevenner fra nær og fjern. Herfra skal lyde en stor tak for de fine og søde lykønskninger/hilsner vi har fået - det glæder og varmer.

Resultaterne for de enkelte dyr blev:

Team Marlbor Kashmir - Junghundklasse hanner/Rüden SG 4

Team Malboro Janko - Junghundklase hanner/Rüden SG 14

Team Marlboro Quattro - Jugenhundklasse hanner/Rüden SG 71

Team Marlboro Jessie -Junghundklasse tæver/Hündinen SG 79

Team Marlboro Panther - Jugenhundklasse hanner/tæver SG 82

Team Marlboro Kamiah - Junghundklasse tæver/Hündinen SG 110

Team Marlboro Kobra - blev alene stillet i afkomsgruppen efter hendes far Guccy vom Heinrichsplatz.


Vores opdrætsklasse blev 10. bedste i verden - et flot resultat ved vores anden optræden på den internationale scene. Opdrætsklassen havde en sværhedsgrad på 4,4 altså efter 4 fædre og 4 mødre - Kashmir, Janko, Panther, Quattro og Jessie.

 

Opdrætsklassen - fra venstre Jessie (SG79), Quattro (SG71), Panther (82), Janko (SG14) og Kashmir (SG4).


Billeder fra et fantastisk Siegerschau 2012:


Fredag - så starter Siegerschau med standmønstring af Kashmir. Per ser spændt til i baggrunden. Janko måles af dommer Stiegler Så er det Panthers tur. Fire glade og spændte teamgutter. Så er opdrætsklassen i ringen.
Lørdag er der fremvisning af afkomsgrupper.

Vores gode venner Herman, Claus og Jörg bag stadion klar til at føre afkomsgruppen efter Renzo vom Holtkämper See ind på stadion Per måtte mange gange stille Janko op for interesserede folk. Janko tiltrak sig stor opmærksomhed. Finn og Jessie i Renzo´s afkomsgruppe. så er de på stadion.. Så er Kashmir på stadion i afkomsgruppen efter Guccy vom Heinrichsplatz.
Per og Panther venter i Chacco´s afkomsgruppe. Søndag morgen - unghundeklasse hanner klar er her lige kaldt ud - Kashmir som 4 og Janko som 15 - uhyggeligt spændende, gåsehud på armene. Janko gik bare super og vandt 1 plads. Spændte tilskuere... Kashmir i flot præsentation af Jürgen. Det hele er afgjort. SG4 Kashmir og SG 14 Janko!!!!
Dommeren præsenterer Janko i højttalleren. Herefter får Janko en æresrunde. (det gør alle de 20 første). SG4 Kashmir og SG14 Janko sammen med stolte Jürgen og Per. De 20 første i klassen præsenteres på stadion. Kashmir på det store stadion - kanon flot resultat. Janko strålede hele tiden.
Kashmir Janko Per sidder bag stadion med Kashmir - han var bare megaglad og pavestolt.. Opdrætsklassen på stadion om søndagen. Vi blev nr. 10..
En velfortjent øl efter fremvisning af opdrætsklassen. Teamet med kone og kærester m.fl. Glad stemning på stadion efter opdrætsklassen har været vist. Fælles spisning søndag aften - de super gode resultater blev fejret med høj stemning og godt humør.
Team Marlboro| Gordon og Per | Copyright © Team Marlboro 2010 - 2024 - all rights reserved