Galleri » Bundessiegerzuchtschau » 2013

2013 blev et stort og historisk år for Team Marlboro

Et stort og historisk år på Siegerschau med flere topplacering var resultaterne efter 4 anstrengende dage i Kassel.

Et af højdepunkterne var dog Team Marlboro Quattro, som vandt 73 pladser under travmønstringen. Han startede til stor skuffelse og undren ud i ring 3 efter rigtig flot forsvararbejde (4,4) om fredagen. Quattro blev kaldt ud som nr. 15 i 3. ring, men rykkede dog hurtigt nogle pladser og endte på fløjen til stor jubel for teamet og supporters.

Søndag startede han så næsten bagerst i ring 2, men under travmønstrinen havde dommer Lothar Quoll rigtig fået øje på ham. Finn førte ham rigtig fint og Quattro strålede. Igen rykkede han stille og roligt op i feltet til stor jubel for hele teamet og efterhånden også mange danskere på stadion. Igen endte Quattro på fløjen – fantastisk – og blev dagens store samtaleemne. Han var nu videre i ring 1.

Her startede han som 5. sidst og dommeren havde heldigvis ikke glemt ham i løbet af natten for der gik ikke mange omgange før Quattro igen rykkkede flere pladser og nu til stor jubel for hele stadion. Finn og Quattro var blevet hele stadions ynglinge. Finn blev af flere kaldt ”Der Springer”, jo det var stort at overvære og være en del af. De sluttede som V30, et fantastisk resultat, og med stor opmærksomhed fra utallige folk af alle nationaliteter – absolut et af Siegerschau´s største samtaleemne.

Samtidig med at Quattro blev kaldt ud i ring 3, blev Kobra kaldt ud i ring 3. Hun blev dog sat på fløjen fra start også til stor jubel for teamet. Efter et par omgange fik Gordon besked på, at hun var i ring 2 søndag morgen.

Søndag startede Freya og Kobra i ring 2 – Freya blev kaldt ud som nr. 4 og endte på fløjen, som en værdig vinder af ring 2 og sluttede med en placering i brugstæver som en flot V50.

Travmønstringen af Quttro, Freya og Kobra foregik på samme tid på det store stadion, så der var mange glædesudbrud på tribunen efterhånden som enten Quattro eller Freya fik pladser.

Det var måske nok Quattro, som stjal billedet i brugshanner, men vi skal bestemt ikke glemme Kashmirs flotte placering som V9. Han gik fra start til slut med stor udstråling og vandt dog også en enkelt plads. Resultaet bliver ikke mindre godt af at se på hannerne foran ham. Der var tale om mange tidligere VA hanner, verdensvindere og viceverdensvindere fra tidligere års yngste- og undhundeklasse hanner. Og han slog rigtig mange andre store tophanner, hvoraf flere havde stillet afkomsgrupper.

Resultaterne for de enkelte dyr blev:

Team Marlboro Kashmir - Gebrauchshundklasse Rüden V9

Team Marlboro Quattro -
Gebrauchshundklasse Rüden V30

Team Marlboro Freya - Gebrauchshundklasse Hündinnen V50

Team Marlboro Kobra - Gebruachshunklasse Hündinnen V77

Team Marlboro Tyler - Junghundklasse Rüden SG 45

Team Marlboro Zasi - Jugendhundklasse Hündinnen SG98

Vi stillede 5 dyr i brugsklasserne og de bestod alle deres forsvarsarbejde om fredagen, så vi kørte meget tilfredse tilbage til vores dejlige Gasthof. De fik karakterne: Kashmir (4,4), Quattro (4,4), Janko (3,3), Freya (3,3) og Kobra (4,4).

Fredag standmønstrede vi vores opdrætsklasse. En gruppe med 4 brugsklassedyr og en unghan med en kombination på 4,5 i 5 kuld: Kashmir, Quattro, Janko, Tyler og Freya. Alt gik perfekt og tegnede meget lovende for en rigtig god placering i konkurrencen.
Men desværre meldte Janko søndag morgen fra til travmønstringen og dermed også til opdrætsklassen. En meget meget stor svækkelse af vores muligheder for en topplacering, men vi valgte at stille i en god sportsånd med de 4 tilbageværende dyr. Trods det formåede vi at blive en flot nr. 13 (altså den 13. bedste opdrætter i verden – med stort handicap). Da vi kom på det store stadion med opdrætsklassen nævnte dommereni højttallerne, at vi havde en super gruppe, som desværre mistede adskellige pladser på grund af Jankos afbud.

Rent socialt har det været et fantastisk Siegerschau. Rigtig mange af vores trofaste hvalpekøbere / hundervenner var fulgt med til Kassel, vi var 22 i alt.

Vi vil sige stort tillykke med de flotte resultater og tak for det kæmpe arbejde, der er lagt i træningen af hundene.

Vi ses i Nürnburg i 2014.
 
Opdrætsklassen på stadion, desværre kun med 4 dyr pga Janko´s afbud søndag. Fra venstre Freya V50, Tyler SG45, Quattro V30 og Kasmir V9.Billeder fra et fantastisk Siegerschau 
Team Marlboro| Gordon og Per | Copyright © Team Marlboro 2010 - 2024 - all rights reserved