Galleri » HAS / Siegerschau Dänemark » 2014
Super stemning og hygge fredag aften
HAS 2014- endnu et succesår. / Dänisch Zieger Schau 2014

HAS 2014 blev endnu engang en fantastisk oplevelse for Teamet og vores hvalpekøbere. En varm weekend af slagsen med torden og lyn i det fjerne og en enkelt heftig byge.

Vi havde i år 5 årsvindere samt 2 VA titler i brugstæver - det var super flot.smiley


Vi vandt for 4. gang opdrætsklassen med en sværhedsgrad på 5,4 altså efter 5 fædre og 4 mødre - Panther, Jessie, Tascha, Unique og Zasi - alle brugsdyr. Gruppen fik en fantastisk flot beskrivelse af dommeren.

I alt blev 33 hunde travmønstret og som det fremgår af resultaterne under "Resultater" så blev det til rigtig mange superflotte placeringer.
 • 5 x Sieger / Årsvindere
 • 2 x VA titler
 • Sieger opdrætsklasse / Zuchtgruppe
 • 6 hunde på podiet
 • 12 hunde i top 5
 • 23 hunde i top 10
 • 3 unghunde tæver i top 10
 • For 3. år i træk var Team Marlboro Quaiser vinder på hovedavlsskuet!!
Det er nogle kanon resultater, som vi er meget stolte af på vores hvalpekøberes og egne vegne. Endnu engang tak til alle der var med til at gøre det til en super weekend på alle måder. Det er blandt andet kammeratskabet, der har været en af driftkrafterne!!!

For 5. gang på 6 år vandt vi 9 - 12 hvalpe hanner med Team Marlboro Icon!! Så en god statistik i den klasse.

Vi brugte 10 forskellige løbere til vores opdrætsklasse og til de forskellige hunde i deres respektive klasser. En stor tak til alle der hjalp.

Opsummering:
 • Sieger opdrætsklasse/Zuchtgruppe
 • VA 3 Team Marlboro Tascha - brugsklasse tæver
 • VA 5 Team Marlboro Zasi - brugsklasse tæver
 • Sieger Team Marlboro Quaiser - brugsklasse hanner LS
 • Sieger Team Marlboro Deco - veteranklasse hanner
 • Sieger Team Marlboro Icon - 9 - 12 mdr. hanner
 • Sieger Team Marlboro Loke - 6 - 9 mdr. hanner
 • Sieger Team Marlboro Odin - 6 - 9 mdr. hanner
Godt 30 % af de travmønstrede brugsklasse tæver kom fra Team Marlboro og 2 opnåede VA titler - så det må siges at være kanon flot. Tilmed var de 4 i den bedste halvdel af travmønstrede tæver!!!

Fredag aften fik næsten alle - ialt 55 personer - mad fra et lokalt pizzaria. Vi var samlet på 
"Team Marlboro Boulevard" og der var en super stemning.
Lørdag aften var nogle til spisning i festteltet og resten fik igen mad fra det lokale pizzaeria.

Tillykke til alle vores hvalpekøbere med de flotte resultater. Vi ved I alle har brugt utrolig meget tid på træning af jeres hunde. Tak for det. Alle har været med til at gøre det muligt for Team Marlboro at opnå disse flotte resultater. 

6 hunde på podiet:

 
Team Marlboro Odin - årsvinder 4 - 6 hanner. Team Marlboro Icon - årsvinder 6 - 9 hanner Team Marlboro Loke - årsvinder 9 - 12 hanner Team Marlboro Tascha - VA 3 brugstæver Team Marlboro Quaiser - årsvinder brugshanner LS Team Marlboro Deco - årsvinder veteran hanner

Stemningsbilleder fra 3 fantastiske dage:


 
36 hunde blev standmønstret. Der kikkes spændt på. Liam hygger sig - har slået sig på flasken i en tidlig alder!! Glenn med Møffe - klar til forsvarsarbejdet. Flot standhals af Møffe. Gordon og Jessie i kamp!! Jessie som skudt ud af starthullet i det lange.
Jessie klarer træningen på flotteste vis. Finn og Unique i overfaldet. Se de næste 2 billeder hvordan hun bliver krøllet sammen og figuranten var ved at falde over hende. Unique i det lange - flyvende!! Gordon klar med Zasi - Terje og Jimmie står klar bagved med Tascha og Lady.
Zasi kom hurtigt i overfaldet. Terje klar med Tascha - spændingen var stor. Men hun klarede overfaldet super fint. Anette og Gordon nyder det dejlige selskab lørdag aften på Team Marlboro Boulevard. Liam har fået pigebekendtskab - men bolden var nu mere interessant. Blåt ringhjørne lykønsker Jette med Enya.
Glenn blev skiltebærer foran vores opdrætsklasse. Vi vandt opdrætsklassen. Kaldt ud som nr. 4, 5, 6 og 7 i brugsklassetæver - helt vildt!! Så skal der vandes i en lille pause. Gitte i fri ved fod med Unique. Derudaf det gik med tungen ud og så benene på nakken. Niller i flot fri ved fod med Zasi.
Gordon I flot fri ved fod med Jessie. Per må bremse hårdt i svinget for at få styr på Unique. Tascha i stand til ære for dommere, publikum og fotografer. Gordon var mega stolt over Zasi´s VA 5. Første gang han har en avlsklasse hund. Gitte flot V 1 med Unique. Anette med Jessie - flot V 3 Michael og Poul M lykønsker Gitte og Gordon.
Per og Terje lykkelige over Tascha´s flotte VA 3!!! Møffe forrest og Panther lige efter. Møffe præsenteres for dommerne. V 4 og V 5 blev det flotte resultat for Møffe og Panther. Opdrætsklasen - fra venstre Zasi VA 5, Unique V 1, Tascha VA 3, Jessie V 3, Panther V 5. Alle brugsdyr.
Team Marlboro| Gordon og Per | Copyright © Team Marlboro 2010 - 2024 - all rights reserved