Galleri » Bundessiegerzuchtschau » 2015

2015 blev endnu et stort år for Team Marlboro

Et stort år på Siegerschau med flere topplacering var resultaterne efter 4 anstrengende, spændende og gode dage i Nürnberg.

Det var en nervepirrende dag om fredagen, hvor 4 brugshunde skulle ind og lave forsvarsarbejde - desværre ville Tyler ikke slippe. Kashmir fik (4,4), Unique (3,3) og Tasha (3,4) - stort tillykke til dem.

Lørdag morgen var Iron i ringene til travmønstringen. Han blev kaldt ud som nr. 5 i ring 2 og sluttede på 1. pladsen, så han gik videre med over i ring 1.

Søndag morgen var der travlhed. Morgan og Iron var begge i ring 1 i unghundehanner, Oline i ring 1 i unghundetæver og Tasha i ring 2 i brugstæver. Så hele teamet måtte ud at løbe med hund. Per løb med Iron og vandt 12 pladser og Morgan med Finn som løber vandt 11 pladser. De sluttede som SG 27 og SG 28, så det var super flot. Iron vandt i alt 17 pladser (fredag og lørdag)!!

Oline med Glenn som  løber sluttede som en flot SG 33, hvor hun med denne placering opnåede det højeste resultat for vores kennel i unghundetæver!!

Tasha med Gordon som løber blev V 53. I øvrigt skrev Terje norsk historie ved at være den første nordmand der bestod forsvarsarbejde med en tæve på Siegerschau. Det var bare flot og stort.

Nu var det spændende med Unique, der var kaldt ud i ring 1. Hun opnåede med Finn som løber en pladsering som V 31 den højeste placering til en Team Marlboro brugstæve på Siegerschau. Hun overgik sin mor Quess´s placering som V 35. Mega flot - hun vandt 18 pladser under travmønstringen.

Fredag standmønstrede vi vores opdrætsklasse. En gruppe med 5 dyr med en kombination på 5,4 i 5 kuld. Alt gik perfekt og tegnede meget lovende for en rigtig god placering i konkurrencen. Vi opnåede da også en super flot placering som nr. 9 af 20 konkurrerende - ja 9. bedste opdrætter i verden! Og vi slog flere tyske topkenneler. Det er vi meget stolte af.smileyOpdrætsklassen bestod af: Kashmir (V 25), Morgan (SG 27), Iron (SG 28), Unique (V 31) og Tasha (V 53).

Resultaterne for de enkelte dyr blev:

Team Marlboro Kashmir - Gebrauchshundklasse Rüden V 25

Team Marlboro Unique - Gebrauchshundklasse Hündinnen V 31

Team Marlboro Oline - Junghundklasse Hündin SG 33

Rent socialt har det været et fantastisk Siegerschau. Rigtig mange af vores trofaste hvalpekøbere / hundervenner var fulgt med til Nürnberg, vi var 26 i alt.

Tak for alle de fantastiske kommentarer og lykønskninger, ja det er et team der bl.a. har vores styrke i et mega sammenhold.

Vi vil slutte med at sige stort tillykke med de flotte resultater og tak for det kæmpe arbejde, der er lagt i træningen af hundene. Tak til alle der har bidraget med stort som småt.

Sidst men ikke mindst tak til alle der var med på den lange tur til Nürnberg uden at stille hund. I var med til at skabe en fantastisk stemning.

Billeder fra et fantastisk Siegerschau

Gitte og Unique ved at være klar til forsvarsarbejdet Terje og Tasha gør klar til forsvarsarbejdet Unique giver den gas
nærstudier Niller står spændt og venter ved teltet ved standmønstringen. hvor er de søde sammen!! standmønstring af opdrætsklassen.
Iron i ringen. Morgan og Iron i ring 1 - gik lige efter hinanden. Tasha i ringen Godt makkerpar! Morgan og Iron på stadion - det er de 30 første der har den ære.
Pigekoret. Opdrætsklassen på det store stadion - det er altid spændende.