Galleri » Bundessiegerzuchtschau » 2017

2017 blev endnu engang et stort år for Team Marlboro

Igen et fantastisk år på Siegerschau med mange topplaceringer var resultaterne efter 4 anstrengende, spændende og gode dage i Ulm. I alt stillede vi 6 hunde dernede.

Det var en nervepirrende dag om fredagen, hvor 2 brugshunde skulle ind og lave forsvarsarbejde og begge klarede det super flot..... Oline og Vector - stort tillykke til dem.

Faktisk fik Vector efterfølgende meget store roser for hans flotte forsvarsarbejde af både de mange danskere, men også af udlændinge.

Fredag standmønstrede vi også vores opdrætsklasse. En gruppe med 5 dyr med en kombination på 5,4 i 5 kuld. Alt gik perfekt og tegnede meget lovende for en rigtig god placering i konkurrencen. Vi opnåede da også en super flot placering som nr. 7 i en stærk og hård konkurrence - ja 7. bedste opdrætter i verden! Og vi slog flere topkenneler. Det er vi meget stolte af. Opdrætsklassen bestod af: Vector (V 35), Oline (V 39), Hilton (SG 4), Naxos (SG 53) og Karla (SG 23).

Lørdag morgen gik det løs for Kaya. Hun fik en hæderlig plads som SG 135 i yngste tæver.

De resterende 5 hunde skulle i ringene søndag morgen.

I yngste tæver var der stor spænding om, hvordan Karla ville blive kaldt ud, da hun forud for Siegerschau havde flere topplaceringer med sig. Hun blev kaldt ud som nr. 22, tabte en plads og endte som 23. Et super flot resultat set i lyset af at der var 208 travmønstrede tæver.

Hilton blev kaldt ud som nr. 4 i unghundehanner, hvor han også helt fortjent holdt sin plads. En helt fantastisk placering i toppen af verdens bedste unghundehanner. Det blev nævnt at det var den stærkeste top 5 i flere år!!.

Oline blev kaldt ud i ring 2, som nr. 6. Bent løb hende rigtig flot og Oline strålede, så dommer Norbert Scharschmidt rykkede dem frem forrest i gruppen. De 5 bedste blev rykket op i ring 1 - det var fedt og der var glæde og jubel. I ring 1 gik hun igen helt fantastisk flot og vandt yderligere 12 pladser - i alt 18 pladser frem! Endte som V 39.

Nu var det spændende med Vector, der var kaldt ud i ring 1. Han opnåede med Finn som løber en pladsering som V 35. Også de vandt en del pladser og hver gang blev der piftet og hujet fra tilskuerpladserne..

Ved Lothar Quolls præsentation for sine dommerkolleger, sagde han til dem at her var hans danske ven Finn, som altid fremførte hundene på sportslig og bedste vis. Et stort kadeau til Finn.

Resultaterne for de enkelte dyr blev:

Team Marlboro Vector - Gebrauchshundklasse Rüden V 35 - bedst placerede danske brugshanlaugh

Team Marlboro Oline - Gebrauchshundklasse Hündinnen V 39 - bedst placerede danske brugstævewink

Team Marlboro Hilton - Junghundklasse Rüden SG 4 - bedst placerede danske unghancheeky

Team Marlboro Naxos - Jugendklasse Rüden SG 53smiley

Team Marlboro Karla - Jugendklasse Hündinnen SG 23 - bedst placerede danske yngste tævelaugh

Team Marlboro Kaya - Jugendklasse Hündinnen SG 135smiley

Rent socialt har det igen været et fantastisk Siegerschau. Rigtig mange af vores trofaste hvalpekøbere / hundevenner var fulgt med til Ulm, vi var 35 i alt.

Tak for alle de dejlige kommentarer og lykønskninger.

Vi vil slutte med at sige stort tillykke med de flotte resultater og tak for det kæmpe arbejde, der er lagt i træningen af hundene. Tak til alle der har bidraget med stort som småt.

Sidst men ikke mindst tak til alle der var med på den lange tur til Ulm uden at stille hund. I var med til at skabe en fantastisk stemning ikke mindst på det store stadion da vi blev nr. 7 med vores opdrætsklasse, Oline blev V 39, Vector V 35 - hver gang de vandt pladser blev der hujet og piftet .

En tysker sagde efterfølgende til os at vi havde verdens bedste Team - og det har han sgu ret i. Tak alle sammen.

Oline og Per i aktion, de klarer Mod & kampdrift uden problemer. Vector og Per leverer fremragende bide arbejde. Been there, done that. Team Marlboro Hilton Damerne prøver at strikke lidt underholdning sammen. Oline og Bent går på 1. pladsen inde på stadion.
Blå blå blå. Meget glade mennesker lige efter Team Marlboro Hiltons flotte placering Team Marlboro Hilton. Utrolig meget interesse omkring Team Marlboro Hilton Meget glade opdrættere. Så bliver der suget bajere.
Så bliver der suget bajere. Så bliver der suget flere bajere. Team Marlboro Hilton ........... Opdrætsklassen får en rigtig flot 7. plads Opdrætsklassen får en rigtig flot 7. plads.

Billeder fra et fantastisk Siegerschau (fotografen er på vej)