Galleri » Bundessiegerzuchtschau » 2021
Una, Inez, Xappa, Vinston og Hilton

2021 blev et super flot år for Team Marlboro

Igen et fantastisk år på Siegerschau med flere topplaceringer var resultaterne efter 4 anstrengende, spændende, nervepirrende og super gode dage i Nürnberg. I alt stillede vi 7 hunde dernede.

Det var et specielt år pga en masse forskellige restriktioner og kontroller som følge af Covid 19. Bl.a. blev alle hunde travmønstrede på stadion.

Det var som altid en nervepirrende dag om fredagen, hvor  brugsdyr skulle ind og lave forsvarsarbejde, så det var mega fedt da alle 4 havde klaret det super flot..... Boss, Hilton, Inez og Una - stort tillykke til dem.

Fredag standmønstrede vi også vores opdrætsklasse. En gruppe med 5 dyr med en kombination på 4,4. Dommer Ulrich Hausmann sagde i forbindelse med standsmønstringen at det var ”eine sehr schönne Gruppe”.  Vi var meget spændte på hvordan det ville gå og det tegnede lovende for en rigtig god placering i konkurrencen. Vi opnåede en super flot plads som nr. 5 i en stærk og hård konkurrence - ja 5. bedste opdrætter i verden for tredie gang i træk. Det er vi meget stolte af. Opdrætsklassen bestod af: Hilton, Vinston, Xappa, Inez og Una.

Det var i øvrigt 10. gang vi stillede en opdrætsklasse siden 2011. 

Søndag morgen var vi meget spændte på hvordan det ville gå med Vinston, Xappa og Xander i unghunde hanner. Vinston blev SG 7, Xander SG 13 og Xappa SG 41. Fantastisk at have Vinston og Xander i top 15 blandet verdens bedste unghundehanner.

Inez blev V 29 i burgshunde tæver - den bedst opnåede placering af en Team Marlboro tæver i alle de år vi har stillet hunde på Siegerschau.

Resultaterne for de enkelte dyr blev:

Team Marlboro Inez – Gebrauchshundklasse Hündinnen V 29

Team Marlboro Una – Gebrauchshundklasse Hündinnen V 59

Team Marlboro Vinston – Junghundklasse Rüden SG 7

Xander von Tronje - Junghundklasse Rüden SG 13

Team Marlboro XappaJunghundklasse Rüden SG 41

Team Marlboro Dior - Junghundklasse Hündinnen SG 73

Rent socialt har det igen været et fantastisk Siegerschau. Rigtig mange af vores trofaste hvalpekøbere / hundevenner var fulgt med til Nürnberg og boede hos Frau Löhner, vi var 26 i alt.

Vi vil slutte med at sige stort tillykke med de flotte resultater og tak for det kæmpe arbejde, der er lagt i træningen af hundene og fremstillingen af hundene igennem sæsonen på mange skuer i Danmark og Tyskland. Tak til alle der har bidraget med stort som småt.

Sidst men ikke mindst tak til alle der var med på den lange tur til Nürnberg uden at stille hund. I var med til at skabe en fantastisk stemning ikke mindst på det store stadion da vi blev nr. 5 med vores opdrætsklasse og hver gang de forskellige hunde vandt pladser, så blev der hujet og piftet.

Nikolaus Messler, Mosaab. Torsten Kopp og flere andre har sagt til os at vi har verdens bedste Team – og det har de sgu ret i. De er vildt benovet over den stemning der er på stadion og den sportsmanship og positivitet der altid bliver udvist. Noget hele schæferhundeverdenen kan lære noget af.

Tak for alle de dejlige kommentarer og lykønskninger.

Tak alle sammen – I er med til at gøre en kæmpe forskel for de team hunde der er i ringene.

Vi er mega stolte over at I er med og ser frem til at I igen følger med til Nürnberg i 2022.Billeder fra et fantastisk Siegerschau
 
Team Marlboro| Gordon og Per | Copyright © Team Marlboro 2010 - 2024 - all rights reserved