Galleri » Bundessiegerzuchtschau » 2023
Afkomsgruppen efter Xander von Tronje

2023 blev endnu en gang et rigtig flot år for Team Marlboro

Igen et fantastisk år på Siegerschau med flere topplaceringer var resultaterne efter 4 anstrengende, spændende, nervepirrende og super gode dage i Nürnberg. I alt stillede vi 7 hunde dernede.

Det var som altid en nervepirrende dag om fredagen, hvor brugsdyrene skulle ind og lave forsvarsarbejde - Xander og Xuse bestod og lavede alle rigtig flot arbejde - stort tillykke til dem.

Igen i år stillede vi en afkomsgruppe - 10 stk efter Xander von Tronje. Det var en rigtig fin førstegangs gruppe. Xander opnåede en flot placering som V 16 i brugsklasse hanner.

Xuse von Tronje gjorde det helt fantastisk igen i år og sluttede af med det man altid drømmer om - titlen som VA 8. Mega mega stort.

Resultaterne for de enkelte dyr blev:

Xander von Tronje - Gebrauchshundklasse Rüden V 16

Xuse von Tronje - Gebrauchshundklasse Hündinnen VA 8

Team Marlboro Surprise - Junghundklasse Hündinnen SG 65

Team Marlboro Aluca - Jugendklasse Rüden SG 68

Janki Ria - Jugendklasse Hündinnen SG 85

Team Marlboo Azia - Jugendklasse Hündinnen SG 95

Team Marlboro Alina - Jugendklasse Hündinnen SG 113


Rent socialt har det igen været et fantastisk Siegerschau. Rigtig mange af vores trofaste hvalpekøbere / hundevenner var fulgt med til Nürnberg og boede hos Frau Löhner, vi var 26 i alt, og på stadion var vi en gruppe på ca. 30.

Vi vil slutte med at sige stort tillykke med de flotte resultater og tak for det kæmpe arbejde, der er lagt i træningen af hundene og fremstillingen af hundene igennem sæsonen på mange skuer i Danmark og Tyskland. Tak til alle der har bidraget med stort som småt.

Endnu en gang vil Per og Gordon sige tak til alle der var med på den lange tur til Nürnberg uden at stille hund. I var med til at skabe en fantastisk stemning ikke mindst på det store stadion da vi præsenterede Xanders afkomsgruppe og hver gang de forskellige hunde vandt pladser, så blev der hujet og piftet.

Endnu en gang har flere sagt til os at vi har verdens bedste Team – og det har de sgu så evigt ret i. De er vildt benovet over den stemning der er på stadion og den sportsmanship og positivitet der altid bliver udvist. Noget hele schæferhundeverdenen kan lære noget af. 

Vi synes stemningen havde fået endnu et hak opad. 


Vi er blevet så omtalte at filmfolk er kommet og har spurgt om det er Team Marlboros gruppe, og så har de stået og filmet i længere tid. Som filmmanden sagde til Gordon, så kan man jo ikke undgå at lægge mærke til jeres gruppe og den positive stemning der bidrages med. Det siger alt om hvilken betydning jeres opbakning har!!

Tak for alle de dejlige kommentarer og lykønskninger.

Tak alle sammen – I er med til at gøre en kæmpe forskel for de team hunde der er i ringene.

Vi er mega stolte over at I er med og ser frem til at I igen følger med til Nürnberg i 2024.

Team Marlboro| Gordon og Per | Copyright © Team Marlboro 2010 - 2024 - all rights reserved