Galleri » Hvalpefotos
hvad er nu det, er der en der tager paparazzi billeder!!! Åh hvor bliver man hurtig træt, så er der ikke noget bedre end at sove sammen hos "mor" Vi fløj alle i maden med det samme Nu er jeg 4 uger gammel og er ved at blive voksen - ørerne er i hvert fald snart oppe at stå Rart med et raskt lille slagsmål
Langhåret han - ser jeg ikke yndig ud. Dodo hygger sig med bolden. Vil bare ikke af med den. Man kan vel ikke gøre for at man har charme!! Demi. 7 uger og ude i det skønne vintervejr.
Er jeg helt alene tilbage spørger Damon. Demi nyder sneen. Team Marlboro Dee-Dee Team Marlboro Dee-Dee Team Marlboro Dee-Dee Team Marlboro Dee-Dee
3 flotte fyre Mor og datter - Freya. Figo - halvbror til årsvinder Team Marlboro Vanco. 4 uger gammel. Paparazzi fotografen er der sgu igen!! Fra venstre på foto: Freya, langhåret dreng Frey og langhåret pige Fresca. Så vil vi altså have en tår at slukke tørsten på.
Frey, Fanny og Fresca leger med bold og vaskebold. Freya og de andre driller Ember der er i hundegården. Frey, Fanny, Frisca og Figo hygger sig.
Team Marlboro| Gordon og Per | Copyright © Team Marlboro 2010 - 2024 - all rights reserved