Galleri » Kennel & hvalpetræf / Zwinger Tag » 2009Kenneltræf den 14. november 2009 i Nibe

30 hunde og 55 hundeførere var mødt op til vores tredie kenneltræf i år. Mange var kommet langvejs fra, Sjælland, sydjylland...

Dagens emner var sporsøg i teori og praksis. Alle hundene viste god anlæg for sporsøg. Så der er gode egenskaber for alle at arbejde videre med. Derefter var der forsvarsarbejde for alle. Også her viste alle hundene gode drifter og anlæg.

Midt på dagne havde vi fået Jens Ole fra Kromix/Josera til at fortælle om fodersammensætninger, fodring af hundene og bl.a. hvilke følgesygdomme vi kan påføre vores hvalpe, hvis ikke de fodres rigtigt. Det er meget vigtigt at de ikke overfodres. Derimod skal de holdes slanke under hele opværksten.

Vi siger tak til alle der i stort tal har bakket op om vores 3 kenneltræf i 2009.
Per i gang med teori vedr. spor. Tiffany i et flot dybt sporsøg. Der blev gået mange spor. Det er som en myretue. God opstart, dybt og koncentreret søg. Ilko trækker hårdt.... Anette med Vanco - første gang hun er ude at gå spor med en hund!!!
Og endelig får Jens Ole blomster mm for avslkåringen af Ceron.


Kenneltræf den 4. juli 2009 i Grenå

Den 4. juli 2009 havde vi så årets andet kenneltræf. Trods ferietid var vi samlet 29 hunde og 62 personer på en super skøn sommerdag med næsten 30 grader. Dagens temaer var: 1) Schæferhundens opbygning (eksteriør), 2), udstillingstræning i teori/praksis, 3) styling af hundene, 4) forsvarsarbejde og 5) ”Daglige” spørgsmål vedr. hundenes foder, sygdomme, pasning mm. Efter en varm og hyggelig dag sluttede vi traditionen tro af med æblekage.


Dagen første tema var schæferhundens opbygning. Tid til at slå mave inden forsvarsarbejde. Dorthe og Gitte fortæller hvordan man "pudser" sin hund før en udstilling.
En meget stolt Zlatan bærer pøllen ud fra banen. Er han ikke sød kasketkarlen!!Kenneltræf den 21. februar 2009 i Lemvig

Vi havde kenneltræf i Lemvig. I alt var 72 personer mødt frem, et stor flot fremmøde. Dagen startede med rundstykker, derefter gik vi over til dagens program, hvor hovedtemaerne var lydighed og spor. Der var PowerPoint med teori om lydighed. De gamle hundefører som kendte teorien var ude og gå spor imens. Derefter var der tid til det praktiske træning i lydighed, og dagen sluttede i regn med forsvarsarbejde/gruppe C.

Vi vil fra Teamet takke alle hvalpekøbere for jeres store interesse og fremmøde.


Der blev hygget og snakket. Så var der middagspause med hotdog og suppe. I frokostpausen havde vi en quiz. Der var 20 spørgsmål som relaterede sig til hunde.

Her vandt Jytte og hun blev tæt fulgt af Henrik og Claus på en delt 2. plads. Wanja holder godt fast nu hvor hun lige har vindet pøllen. Vienna kæmper super for at vinde vaskeskindet. Larus på vej ind til standhals.
Når Steen husk han skal også slippe. Det træner de nok på til vi alle ses igen, til en ny team dag i juli 2009.

Det var en kold og våd affære. Så det gjorde godt med en kop varm kaffe og Anettes æblekage.
Team Marlboro| Gordon og Per | Copyright © Team Marlboro 2010 - 2024 - all rights reserved