Galleri » HAS / Siegerschau Dänemark » 2013
Vinder af oprætsklassen. Forløsning og stor glæde efter lang tids hårdt arbejde arbejde.
HAS 2013- endnu et succesår. / Dänisch Zieger Schau 2013

HAS 2013 blev endnu engang en fantastisk oplevelse for Teamet og vores hvalpekøbere. En varm weekend af slagsen - 32 grader.

Vi havde i år 2 årsvindere og 2 VA titler i brugstæver samt en brugshan som V2 og sidst, men ikke mindst vandt vi opdrætsklassen - det er et kanon flot.smiley


Vi vandt for 3. gang opdrætsklassen med en sværhedsgrad på 5,4 altså efter 5 fædre og 4 mødre - Janko, Chello, Tyler, Jira og Kobra. Gruppen fik en fantastisk flot beskrivelse af dommeren.

Vores anden opdrætsklasse blev flot nr. 4 - Quattro, Jazz, Tasha, Queen og Zasi. Så det måtte bare fejres med champagne.

Vi stillede en afkomsgruppe efter Jira, som virkelig blev rost af dommeren. En gruppe der var med til at hun blev VA3. Se foto af gruppen længere nede på siden.


I alt blev 37 hunde travmønstret og som det fremgår af resultaterne under "Resultater" så blev det til rigtig mange superflotte placeringer.

 
  • 2 x Sieger
  • 7 x Vicesieger
  • 2 x 3 platz
  • 2 x VA titler
  • Sieger opdrætsklasse/Zuchtgruppe
  • 11 hunde på podiet
  • 16 hunde i top 5
  • 28 hunde i top 10
  • 4 unghunde hanner i top 10
  • 4 unghunde tæver i top 10
Det er nogle kanon resultater, som vi er meget stolte af på vores hvalpekøberes og egne vegne. Endnu engang tak til alle der var med til at gøre det til en super weekend på alle måder. Det er blandt andet kammeratskabet, der har været en af drivkræfterne!!!

Desværre blev det ikke til for 5. år i træk at vi vandt vi 9 - 12 hvalpe hanner - det blev dog til en vicesiegertitel!! Så en god statistik i den klasse.

Vi brugte 14 forskellige løbere til Jira´s afkomsgruppe og til vores 2 opdrætsklasser og til de forskellige hunde i deres respektive klasser. En stor tak til alle der hjalp.

Opsummering:
Ca. 14 % af samtlige hunde kom fra Team Marlboro, 25 % af campingpladserne var til Team Marlboro folk.

Fredag aften gik de fleste af os op til pladsens store madtelt og spiste. Lørdag aften var vi ca 60 personer samlet på "Team Marlboro Boulevard", hvor vi fik pizza og havde en super dejlig, hyggelig og festlig aften.

Tillykke til alle vores hvalpekøbere med de flotte resultater. Vi ved I alle har brugt utrolig meget tid på træning af jeres hunde. Tak for det. Alle har været med til at gøre det muligt for Team Marlboro at opnå disse flotte resultater. 

Afkomsgruppen efter Team Marlboro Jira

Fra højre er det Jira (VA3), Chello (V11), Quaiser (SG1), Quattro (SG1), Dexter (SG2), Qato (SG12), Queen (SG6), Diva (SL9) og Donna (SL2)
 
Jira´s afkomstgruppe. Super flot

Opdrætsklasse 1

Fra højre Janko (V2), Tyler (SG3), Chello (V11), Jira (VA3) og Kobra (VA4) - kombination 5, 4.

 

Opdrætsklasse 2

Fra højre Quattro (SG1), Tasha (SG2), Jazz (F7), Queen (SG6), Zasi (SG2) - kombination 4,4


 

11 hunde på podiet:
(fotografen er på vej med foto af Donna)
 
Team Marlboro Deco vicesieger - veteranhanner Team Marlboro Janko vicesieger - brugshanner Team Marlboro Jira VA3 og Team Marlboro Kobra VA4 - brugstæver Team Marlboro Quattro Sieger og Team Marlboro SG3 - unghanner Team Marlboro Quaiser Sieger - LS unghanner Team Marlboro Tasha vicesieger - ungtæver
Team Marlboro Zasi vicesieger - yngstetæver Team Marlboro Dexter vicesieger - 9-12 hanner Team Marlboro Guccy vicesieger - 4-6 tæver

Stemningsbilleder fra 3 fantastiske dage:

 
Tid til en kølig øl. Aftensmad ved det store telt. Vi var ca. 60 personer Lørdag morgen går det løs med forsvarsarbejdet. Chello er første hund i aktion og det rigtig fint. Eddie (Smokie) og Falcon i ringen.
Bedømmelse af opdrætsklasse 2. Jira med hendes afkomsgruppe. Lørdagsaften hygge på Team Marlboro Boulevard - Ca. 60 var vi samlet. Far og søn nyder yngste klasse tæver i ringen. Zasi flot vicesiegerin - dommeren beskriver hende i højttallerne imens bliver hun fotgraferet og filmet. Så er der travlhed med at samle de 2 opdrætsklasser før afgørelsen om hvem der vinder i 2013 afsløres.
Opdrætsklasse 1 i ringen. Vi vinder opdrætsklassen med gruppe 1!!!! Mega stort - 3. gang. Det bliver man aldrig træt af. Der bliver knebet en tåre. Vinder af opdrætsklassen. Gruppe 2 blev nr. 4 Gruppe 1 - vindergruppen!!
Gruppe 2 Glade gutter. Jira VA 3, Kobra VA4. Det er nemt for Per at kalde på dem!! Janko flot præsenteret.
Der var tydelig glæde over vicesieger titlen. Olaf og Janko. Slut på HAS 2013.
Team Marlboro| Gordon og Per | Copyright © Team Marlboro 2010 - 2023 - all rights reserved