Galleri » Bundessiegerzuchtschau » 2016

2016 blev endnu et stort år for Team Marlboro
 
Et stort år på Siegerschau med flere topplaceringer var resultaterne efter 4 anstrengende, spændende og gode dage i Nürnberg. I alt stillede vi 10 hunde dernede.

Det var en nervepirrende dag om fredagen, hvor 4 brugshunde skulle ind og lave forsvarsarbejde og alle klarede det super flot..... Morgan, Zasi, Unique og Tasha - stort tillykke til dem.

Lørdag morgen var Tasha, Zasi, Uno, Aslan, Vila og Duffy i ringene til travmønstringen. Så der var hektisk aktivitet i 4 ringe - brugstæver, unghunde hanner, unghunde tæver og yngste tæver.

Lørdag eftermiddag havde vi 6 hunde med i afkomsgrupper efter deres fædre: Morgan (Leo von der Zenteiche), Vector og Vila (Willas vom Grafenbrunn), Uno (Schumann von Tronje), Aslan (Groovy di Casa Massarelli) og Duffy (Whillo von Klostermoor). De repræsenterede deres respektive fædre på allerbedste vis.
 
Søndag morgen var der igen travlhed. Morgan blev kaldt ud i ring 2 som nr. 15, men Finn fik løbet super flot med ham så dommer Lothar Quoll rykkede dem 10 placeringer frem og derved var han nr. 5. De 5 bedste blev rykket op i ring 1 - det var fedt og der var glæde og jubel. 

Vector blev kaldt ud i ring 1 i unghundehanner og endte som SG 44 - rigtig flot og Kim var bare mega glad og stolt
 
Nu var det spændende med Unique, der var kaldt ud i ring 1. Hun opnåede med Finn som løber en pladsering som V 34.
 
Fredag standmønstrede vi vores opdrætsklasse. En gruppe med 5 dyr med en kombination på 5,5 i 5 kuld. Alt gik perfekt og tegnede meget lovende for en rigtig god placering i konkurrencen. Vi opnåede da også en super flot placering som nr. 8 af 22 i en stærk og hård konkurrence - ja 8. bedste opdrætter i verden! Og vi slog flere tyske, franske og italienske topkenneler. Det er vi meget stolte af. Opdrætsklassen bestod af: Morgan (V 52), Vector (SG 44), Unique (V 34), Tasha (V 55) og Zasi (V 57).

Resultaterne for de enkelte dyr blev:

Team Marlboro Morgan- Gebrauchshundklasse Rüden V 52 - bedst placerede danske brugshanlaugh


Team Marlboro Unique - Gebrauchshundklasse Hündinnen V 34 - bedst placerede danske brugstævewink
 
Team Marlboro Tasha - Gebrauchshundklasse Hündinnen V 55

Team Marlboro Zasi - Gebrauchshundklasse Hündinnen V 57

Team Marlboro Vector - Jundhundklasse Rüden SG 44 - bedst placerede danske unghansmiley

Team Marlboro Uno - Junghundklasse Rüden SG 55

Team Marlboro Aslan - Junghundklasse Rüden SG 74

Team Marlboro Vila - Junghundklasse Hündin SG 78

Team Marlboro Duffy - Jugendhundklasse Hündin SG 159


Rent socialt har det været et fantastisk Siegerschau. Rigtig mange af vores trofaste hvalpekøbere / hundervenner var fulgt med til Nürnberg, vi var 35 i alt.

Tak for alle de dejlige kommentarer og lykønskninger, ja det er et team der bl.a. har vores styrke i et mega sammenhold.

Vi vil slutte med at sige stort tillykke med de flotte resultater og tak for det kæmpe arbejde, der er lagt i træningen af hundene. Tak til alle der har bidraget med stort som småt.


Her en besked vi har modtaget, som varmer: "..og så lige et par tårevædede anerkendende ord...FANTASTISK opbakning fra hele Team Marlboro - hvad enten det var langstock eller stockhåret..om der var Team Marlboro hunde eller ej...så var det blå hav til stede på stadion!!! SÅDAN..".

Sidst men ikke mindst tak til alle der var med på den lange tur til Nürnberg uden at stille hund. I var med til at skabe en fantastisk stemning ikke mindst på det store stadion da vi blev nr. 8 med vores opdrætsklasse. En franskmand sagde efterfølgende til os at vi havde verdens bedste Team - og det har han sgu ret i. Tak alle sammen.


 


Billeder fra et fantastisk Siegerschau
 
Aftenhygge på Gasthof Löhner i Diepersdorf. Glade ejere og stolte over en super flot placering Opbakning på stadion af vores fantastiske supportgruppe Kærlighed!!! Opdrætsklassen på stadion
Står opbakning fra vores supportere - særligt da vi blev kaldt ud som nr. 8 i dette stærke felt af verdens bedste opdrættere. Stolte over den super flotte placering. Øl og glæde efter opdrætsklassen. Stor støtte og opbakning
Glade unge supportere. Support ved ringene bag stadion. Tak til alle der drog med os til Nürnberg.
Team Marlboro| Gordon og Per | Copyright © Team Marlboro 2010 - 2024 - all rights reserved