Om Team Marlboro » GordonAnette og Gordon Steffensen bor i Holstebro i et villakvarter, med deres 2 hunde Team Marlboro Zasi og Team Marlboro Carmen så de er en del af familien. Vi har 5 børn og nu 7 børnebørn.

Gordon har trænet schæferhund siden 1983, og har i gennem årene aflagt brugsprøver og avlskåret sine hunde.

Gennem alle disse år har Gordon derfor opnået en del erfaring i at træne verdens bedste hunderace – schæferhunden.

Gordon har fra den spæde start i 1983 også virket som figurant og har også været godkendt prøvefigurant. I april 2011 blev Gordon godkendt som avlsvejleder i Schæferhundeklubben for Danmark og virker som avlsvejleder i Schæferhundeklubben i Ringkøbing "Kreds 32".

Gordon var i perioden februar 2006 - januar 2011 formand, for Schæferhundeklubben i Ringkøbing " Kreds 32 " og senest fra 27. juli 2023 næstformand i kreds 27 Lemvig.

Gordon var i 2010 / 2011 næstformand i Hovedbestyrelsen i Schæferhundeklubben for Danmark. Så der er ved siden af hundesporten blevet brugt megen tid på tillidsposter i Schæferhundeklubben.

"Vi synes opdræt er en sjov gren af vores hobby. Vi har 1 kuld om året, og det gør, at vi har god tid til at socialisere hvalpene, så de kommer godt ud i deres nye hjem. Det eneste minus ved opdræt er, at Anette græder, når hvalpene skal flytte til deres nye hjem".

Team Marlboro| Gordon og Per | Copyright © Team Marlboro 2010 - 2024 - all rights reserved